Bun găsit!
Numele meu este Adrian Tudose și îți spun bun venit pe această pagină.
Mă aduce aici pasiunea pentru fotografie și pentru natură. Se împlinesc zece ani de când acestă pasiune mi-a conturat viața. În acest timp s-au întâmplat multe, am trăit experiențe interesante, am învățat multe lucruri despre natură și am aprofundat cu adevărat lumea din jurul meu.
Cel care mi-a ghidat pașii în acestă lume a fotografiei a fost Dan Dinu. Am avut foarte multe de învătat din cursurile pe care le-am urmat acum mai bine de opt ani, cursuri care mi-au ghidat întreaga mea activitate fotografică. În tot acest timp am călătorit prin diverse locuri din România și Europa pe care le-am descoperit fotografiindu-le. Îmi place foarte mult fotografia de peisaj, să fotografiez animale, însă cel mai mult îmi place fotografia macro, prin ea am descoperit o lume uimitoare.
De-a lungul acestor ani am participat la câteva expoziții de grup în scop caritabil, iar în anul 2018 am organizat o expoziție personală în scop caritabil împreună cu “Asociația Eu, tu și ei “
Din anul 2020 sunt membru Forona ( Organizația fotografilor de natură din România) iar acest lucru mă bucură foarte mult pentru că fac parte dintr-o comunitate foarte faină.
Back to Top